Mobildisco.dk Mobildiskotek
Mobildiskotek for alle
HovedsideMobildiskotek Mobildisco.dkProfil af mobildico.dkMusikPris på mobildiskotekFAQsReferencerSamarbejdspartnere / LinksKontakt

Mobildiskotek Mobildisco : Mobildiskotek

Mobildiskotek og DJ

Mobildiskotek - spejlkugler og dansede menneskerMange års erfaring i underholdning af publikum med stor alders spredning, har gjort os til et af de foretrukne mobildiskoteker til private- og firmafester.

Vores dygtige dj's kommer i nobel påklædning og med et smil på læben. De forstår at sætte den rigtige stemning, spille varieret musik og få alle med - unge som ældre.

Vi tilpasser individuelt en løsning fra fest til fest, da ingen fest er ens.


Det er ikke størrelsen på anlægget - men den
gode musik og stemning der tæller...

Mobildiskotek til fester

Vi sørger for at tilpasse festen med det rette anlæg, vi slæber altså ikke et kæmpe anlæg ind til et bryllup eller en fødselsdag, for det er slet ikke nødvendigt. Det vigtigste er altid den gode musik - og stemningen.

Læs om vores specifikke mobildiskoteker :
Mobildiskotek til firmafest
Mobildiskotek til bryllup
Mobildiskotek til fødselsdag
Mobildiskotek til foreningsfest

Hvad koster et mobildiskotek?

menneskerMobildiskoteker fås i alle størrelser og prisklasse. Vores standard priser kan ses her, de er langtfra de billigste og heller ikke de dyreste. Tilgengæld står vi indenfor at du fuld valuta for dine penge. Det er ikke uden grund at kunder booker os år efter år.

Husk at en fest ikke kan gøres om, vælg derfor med omtanke, istedet for at spare 500kr, for så meget dyrere er den rigtige vare heller ikke.

Klik her for et uforpligtende tilbud

Mobildiskotek Mobildisco - Telefon : 69911254 - E-mail : mobildisco@mobildisco.dk